top of page
Excursió  a la llum de la lluna
Excursió  a la llum de la lluna

vie, 29 sept

|

Plaça En Blasc

Excursió a la llum de la lluna

Preparats i preparades per a l'excursió nocturna de la lluna? Serà aquest proper divendres 29 de setembre, amb sortida a les 19:00 h des de la plaça.

Ya no es posible registrarse
Ver otros eventos

Horario y ubicación

29 sept 2023, 19:00 – 23:50 CEST

Plaça En Blasc, 12150 Villafranca del Cid, Castellón, España

Acerca del evento

Excursió guiada nocturna, a la llum de la Lluna.

L'activitat començarà amb les últimes llums del dia, per a recórrer camins i boscos. Se soparà durant el recorregut, per la qual cosa els participants hauran de portar el seu propi entrepà. 

Cal portar llanterna o frontal, un jersei, paravents o similar, entrepà i aigua.

Si teniu càmera i un trípode no gaire pesat ni voluminós el podeu portar, ja que aprofitarem per a fer algunes fotos de la sortida de la lluna i aprendre algunes tècniques bàsiques de la fotografia nocturna.

- Localitat: Vilafranca. - Dia: divendres 29 de setembre - Hora: 19.00 h - Lloc de sortida: Vilafranca ( Plaça En Blasc) - Núm. total de km de recorregut: 10 km. - Activitat dirigida a adults o majors de 10 anys acompanyats. - Gratuïta, finançada pel Pla de Dinamització i Governança Turística dels Ports. - Places limitades a 50 persones.

Excursión guiada nocturna, a la luz de la Luna.  La actividad empezará con las últimas luces del día, para recorrer caminos y bosques. Se cenará durante el recorrido, por lo que los participantes deberán llevar su propio bocadillo.   Hay que llevar linterna o frontal, un jersey, cortavientos o similar, bocadillo y agua.  Si tenéis cámara y un trípode no muy pesado ni voluminoso lo podéis llevar, ya que aprovecharemos para hacer algunas fotos de la salida de la luna y aprender algunas técnicas básicas de la fotografía nocturna.

- Localidad: Vilafranca. - Día: viernes 29 de septiembre

- Hora: 19:00 h - Lugar de salida: Vilafranca ( Plaça En Blasc) - Nº total de km de recorrido: 10 km. - Actividad dirigida a adultos o mayores de 10 años acompañados. - Gratuita, financiada por el Plan de Dinamización y Gobernanza Turística de Els Ports. - Plazas limitadas a 50 personas.

Compartir este evento

bottom of page