top of page
Excursió  a la llum de la lluna
Excursió  a la llum de la lluna

mar, 12 sept

|

Plaça En Blasc

Excursió a la llum de la lluna

Preparats i preparades per a l'excursió nocturna de la lluna? Serà aquest proper divendres 29 de setembre, amb sortida a les 19:00 h des de la plaça. Cal apuntar-se en aquest formulari https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf87Ukj9-1rU-4ZgK3h6Tk65rdr-r9qPVKytTADhxQFRMPImw/viewform

Ya no es posible registrarse
Ver otros eventos

Horario y ubicación

12 sept 2023, 16:17 CEST

Plaça En Blasc, 12150 Villafranca del Cid, Castellón, España

Acerca del evento

Excursió guiada nocturna, a la llum de la Lluna.

L'activitat començarà amb les últimes llums del dia, per a recórrer camins i boscos. Se soparà durant el recorregut, per la qual cosa els participants hauran de portar el seu propi entrepà. 

Cal portar llanterna o frontal, un jersei, paravents o similar, entrepà i aigua.

Si teniu càmera i un trípode no gaire pesat ni voluminós el podeu portar, ja que aprofitarem per a fer algunes fotos de la sortida de la lluna i aprendre algunes tècniques bàsiques de la fotografia nocturna.

Excursión guiada nocturna, a la luz de la Luna. La actividad empezará con las últimas luces del día, para recorrer caminos y bosques. Se cenará durante el recorrido, por lo que los participantes deberán llevar su propio bocadillo. Hay que llevar linterna o frontal, un jersey, cortavientos o similar, bocadillo y agua. Si tenéis cámara y un trípode no muy pesado ni voluminoso lo podéis llevar, ya que aprovecharemos para hacer algunas fotos de la salida de la luna y aprender algunas técnicas básicas de la fotografía nocturna.

Compartir este evento

bottom of page