Senderisme per Vilafranca

Senderisme per Vilafranca es un espai on compartir les excursions que fem per aquesta zona. Petites circulars, senders senyalitzats, travessies entre els diferents pobles del voltant.... Totes les rutes recollides amb els respectius tracks per a GPS per a que les comenceu a gaudir des d'aquest mateix moment.
A la web trobareu el llistat de rutes, podreu triar que l'ordre de les excursions siga per la distància de les mateixes, pel punt des sortida, l'autor o la col·leció o tipus de ruta de la que formen part. En un clic obtindreu el seu recorregut sobre el mapa, i finalment baixar-vos el track per al votre dispositiu GPS, però també tindreu més informació en el blog o web de l'autor, i podreu aportar les vostres experiències al nostre blog Senderisme Vilafranca.

Les excursions citades a web, tant per part de La Parreta com per les aportacions d'altres autors, son en tot cas testimoni d'una experiència senderista interessant per a l'autor, però que en cap cas implica responsabilitat alguna sobre aquells/es que lliurement vullguen dur-les a terme.

 

Senders senyalitzats

Com el seu propi nom indica, Senders senyalitzats es un recull del recorreguts que s'ha dissenyat a partir de tots els senders homologats que hi ha marcats al terme de Vilafranca. Als Senders Locals i Petits Recorreguts senyalitzats al terme s'inclouen els itineraris senyalitzats del museu de la pedra en sec, configurant d'aquesta manera una interessant xarxa de senders per a realitzar dins el terme de Vilafranca.

 Els recorreguts comencen en els panells que hi ha en diferents indrets del terme de manera que tindrem la proposta d'itineraris a realitzar des de cada punt d'informació. Els Punts son:

- Al poble: a l'avinguda del LLosar i Centre de Salut.

- Fonts del Llosar.

- Alberg La Parreta.( amb fotos dels paratges)

- La Pobla del Bellestar.

Senders senyalitzas es una de les col·leccions per les que podreu triar el grup de rutes que us convinga. També podeu ordenar-les per distància, punt de partida, etc..

- Mapa pdf dels senders senyalitzats.


 

A Vilafranca des de...

A Vilafranca des de... es una proposta de rutes que enllacen el poble de Vilafranca amb els pobles del voltant, amb la possibilitat de vindre des de qualsevol poble a Vilafranca, pernoctar i tornar a l'altre dia; anar amb autobús al poble triat i tornar a Vilafranca com a meta de l'excursió; o també sortir des de Vilafranca i arribar a un dels pobles amb els que hi ha combinació d'autobús per a tornar.

 

A Vilafranca des de... es una de les col·leccions per les que podreu triar el grup de rutes que us convinga. També podeu ordenar-les per distància, punt de partida, etc..

Camins i Paisatges de Vilafranca

La guia de senders que es va publicar a la primavera de 2001, ara fa 10 anys, es pot adaptar als nous temps.

La introducció dels tracks GPS d'aquelles rutes, les actualitzacions en traçats o trams de les mateixes, així com els comentaris de les vostres eixides, fotografies, etc... podran donar una nova forma a aquella primera edició de 20 rutes pel terme de Vilafranca

A Vilafranca podreu trobar exemplars de la guia a l'oficina de turisme, pastisseria i premsa Bordàs, papereria i esports Lola, o a l'alberg La Parreta.

 

Camins i paisatges de Vilafranca es una de les col·leccions per les que podreu triar el grup de rutes que us convinga. També podeu ordenar-les per distància, punt de partida, etc..

Participa

Descripció